Εγκαταστάσεις

 
prodrinks team

Η Εταιρεία μας

Eμπορία και διακίνηση ποτών

Η εταιρεία PRODRINKS EΠΕ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007 και έως σήμερα αποδεικνύει πως αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εισαγωγών, εμπορίας και διακίνησης τροφίμων και ποτών.

Έχοντας στο υπόβαθρο της χρόνια εμπειρίας και γνώσης, κατορθώνει να καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των συνεργατών της έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της ευρεία γκάμα προϊόντων καθώς και αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή ισχυρά brands του χώρου. Η πολύχρονη παρουσία μας, η ανθρώπινη εξυπηρέτηση και η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με αμοιβαίο όφελος.

Η εταιρεία μας έχει έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής, πλησίον της Εθνικής Οδού, παρέχοντας εύκολη και ταχεία πρόσβαση και εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με καθημερινή διανομή.

 

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Γραφεία-Αποθήκες

Στεγαζόμαστε σε κτίριο 3.000m2 με σύγχρονες προδιαγραφές στον Ασπρόπυργο Αττικής. Στόχος μας είναι η προσφορά άριστων αποθηκευτικών και επικοινωνιακών υπηρεσιών.

  • Χρησιμοποιούμε σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα ERP
  • Χρησιμοποιούμε σύστημα ελέγχου παραγγελιών με scanner readers
  • Παρέχουμε καθημερινή διανομή με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα
  • Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια της εργασίας και στην προστασία του περιβάλλοντος
  • Ανακυκλώνουμε ληγμένα – χαλασμένα προϊόντα και κάθε άλλου είδους απορρίμματα της εταιρείας
 
prodrinks team

Ανθρώπινο Δυναμικό

Άρτια εκπαιδευμένο

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από 30 εργαζόμενους άρτια εκπαιδευμένους, κατανοώντας τις ανάγκες των συνεργατών μας για ταχύτητα, εξυπηρέτηση και συνέπεια.

Αναβαθμίζεται διαρκώς με τα πιο σύγχρονα προγράμματα και συστήματα απαντώντας στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Προσφέρουμε ευκαιρίες για εξέλιξη και ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα.