Οι Σταθμοί στην πορεία
της εταιρείας μας

 

 

Picture

Η εταιρεία PRoDRiNKS ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2007 με την εμπορία και διακίνηση προϊόντων όπως χυμοί, αναψυκτικά, νερά, μπύρες, κρασιά κ.α.

Από τα πρώτα βήματα της είχε μια συνεχή άνοδο και σταδιακά ξεκίνησε την αντιπροσώπευση και άλλων οίκων της εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού, η επιλογή των οποίων γίνονταν πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διέθεταν.

2007
Movie

Στο τέλος του 2008 έγινε η πρώτη μετεγκατάσταση σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις εμβαδού 800m2 στην περιοχή του Ασπροπύργου.

2008
Movie

Σταθμό στην εξέλιξη της εταιρείας αποτέλεσε η επιτυχημένη συνεργασία στις αρχές του έτους με την «Ελληνικοί Χυμοί ΑΕ»- «VIVAFRESH» καθώς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εισαγωγή αυτής στα κανάλια του χονδρεμπορίου. Στα τέλη του ίδιου έτους άλλη μια σημαντική συνεργασία ήταν αυτή με την ποτοποιία «Κ. Ψυχής & Υιοί», η οποία είναι γνωστή για τα αγνά και παραδοσιακά προϊόντα της.

2009
Movie

Η εταιρεία μας προχώρησε στη δημιουργία ενός private label στην κατηγορία του χύμα κρασιού, με την επωνυμία «Γλεντοκόπι».

2010
Movie

Το τμήμα πωλήσεων αναβαθμίζεται χάρις την συνεργασία με την γνωστή εταιρεία στο χώρο των mobile CRM, την Regate. Έκτοτε χρησιμοποιείται το λογισμικό BizeGate, το οποίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την αυτοματοποίηση των πωλήσεων.

2011
Movie

Την χρονιά αυτή η Prodrinks Ε.Π.Ε. ενσωματώνει στο portfolio της τα προϊόντα της Green Cola Hellas, στην κατηγορία του αναψυκτικού στην Ελλάδα.

2012
Movie

Επανερχόμενη στο προσκήνιο μετά από έναν χρόνο προσεκτικής αξιολόγησης των πραγμάτων, η εταιρεία, διακρίνοντας την τάση της αγοράς προς τον μηλίτη, αποφάσισε να προχωρήσει στην ισχυρή συνεργασία της με το παγκοσμίως γνωστό Σουηδικό προϊόν, Kopparberg Premium Cider. Το Kopparberg αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς οίκους του εξωτερικού και ξεχωρίζει για την ποικιλότητα και γνησιότητα στη γεύση του.

Από τον Μάρτιο του 2014 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις εμβαδού 2.500m2, όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, και 500m2 για τα γραφεία της, στην περιοχή του Ασπροπύργου, πλησίον της Εθνικής Οδού.

Παράλληλα γίνεται άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση με την εγκατάσταση νέου λογισμικού και τεχνολογικά εξελιγμένου εξοπλισμού από την εταιρεία Αρχιμήδης Α.Ε. για την σωστή και αποδοτική λειτουργία του logistic της εταιρείας.

2014
Movie

Η Prodrinks Ε.Π.Ε. προχωράει στη συνεργασία με τον γνωστό οίκο της Ισπανίας Felix Solis, αντιπροσωπεύοντας το γνωστό πλέον brand για την ελληνική αγορά Penasol Sangria. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι συνεργασίες με την «Αμύνταιον Οίνος» και «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ», προερχόμενες και οι δύο από τον νομό Φλώρινας.

2015
Movie

Για ακόμη μία φορά η εταιρεία παρατηρεί τις ανάγκες της αγοράς και αναγνωρίζει τα βιταμινούχα ροφήματα ως μία ανερχόμενη κατηγορία για την ελληνική αγορά οπότε και αποφασίζει να συνεργαστεί με το γνωστό brand “Vitamin Well”. Γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος του καινοτόμου αυτού Σουηδικού προϊόντος στην Ελλάδα, του οποίου ο brand ambassador δεν είναι άλλος από τον πασίγνωστο Σουηδό ποδοσφαιριστή, Zlatan Ibrahimovic. Προς τα τέλη του χρόνου ξεκινά η συνεργασία με την πρότυπη μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης «Sknipa» και την αντιπροσωπεύει έκτοτε στο νότιο και νησιωτικό κομμάτι της Ελλάδας. Τέλος, προχώρησε σε επένδυση για την αλλαγή του κεντρικού συστήματος ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού με την εγκατάσταση του λογισμικού “Atlantis”.

2016